Bakfiets huren

Met de bakfiets kunt u met het hele gezin veilig op pad

U bent samen met het gezin op vakantie in Schoorl en u wilt graag de omgeving verkennen. Maar wanneer uw kinderen nog niet de leeftijd hebben om zelfstandig mee te kunnen fietsen of om grote afstanden te fietsen, dan kan een bakfiets huren de uitkomst bieden.

  • Cherrybikes bakfiets huren
  • Ruim assortiment aan fietsen voor elk fietsuitje
  • Stadsfietsen / e-bikes / bakfietsen / mountainbikes / tandems / kinderfietsen
  • Voordelig fietsen huren voor het hele gezin

Bakfiets als vervoersmiddel

Bakfietsen zijn tegenwoordig een populair vervoersmiddel. Zeker in de stad ziet u waarschijnlijk regelmatig een ouder met een bakfiets de kinderen naar de opvang of school brengen. Een bakfiets huren is natuurlijk ook dé oplossing voor ouders met jonge kinderen. Trek samen de natuur in en ga veilig op weg.

Kom veilig op uw bestemming

Wanneer uw kind al wel kan fietsen, maar nog geen lange afstanden is dit de perfecte oplossing. Uw kind kan genieten van de rit en u kunt zonder zorgen van A naar B komen. Bovendien heeft uw kind nog energie over op de uiteindelijke bestemming.

De bakfietsen van Cherrybikes

Onze bakfiets van het merk Urban Arrow is een tweewielige bakfiets. Als u niet gewend bent om met een bakfiets te fietsen, dan zult u even moeten wennen. Eenmaal gewend gaat u als een speer met deze elektrische bakfiets. De bakfiets is geschikt voor twee kinderen die vastgezet kunnen worden met de gordels. 

Wilt u graag uw baby meenemen die nog te klein is om te zitten, dan kunt u bij de reservering een maxi cosi houder aanvragen. Zo kan zelfs het kleinste gezinslid mee om de omgeving van Schoorl te verkennen.

Bakfiets huren?

Een bakfiets huren doet u voor €40,- per dag en €200,- per 5-7 dagen. Ga samen met uw kinderen touren door de mooie omgeving van Schoorl. Reserveer uw bakfiets eenvoudig online. Zien we u snel?

Bakfiets reserveren