Dit zijn de mooiste fietsroutes in Schoorl

U heeft uw fietsen gehuurd en u bent klaar om op pad te gaan. Met de fiets kunt u vanaf Schoorl alle kanten op. Bovendien zijn er in en rondom Schoorl meerdere fietsroutes mogelijk. Om u alvast een beetje te helpen hebben we de leukste fietsroutes in Schoorl voor u verzameld. 

  • Fietsroutes in Schoorl
  • Ruim assortiment aan fietsen voor elk fietsuitje
  • Stadsfietsen / e-bikes / bakfietsen / mountainbikes / tandems / kinderfietsen
  • Voordelig fietsen huren

De Brede Duinenroute Schoorl

Eén van de mooiste routes is die van de Brede Duinenroute bij Schoorl. Deze fietsroute gaat door de prachtige Schoorlse duinen. In de duinen is een combinatie van heide, hoge duinen en bos. De route is in totaal zo'n 40 kilometer en begint vlak bij het vakantiepark Buiten Bergen. Met een normale fiets en met normale weersomstandigheden doet u hier ongeveer 2 uur over. 

Vogelreservaat de putten

Tussen Camperduin en Petten in vindt u vogelreservaat DE Putten. Achter het strand en de duinen ligt het vogelreservaat, een populaire plek voor zeldzame vogels om te broeden en te overnachten. Het is het echt waard om tijdens uw fietstocht hier een stop te maken om de vogels te bewonderen. 

Van Schoorl tot Petten

het duingebied van Schoorl is één van de breedste van ons land. Op sommige plekken is het wel 5 kilometer breed. Met hoge duintoppen en mooie uitzichten. Vanaf het duingebied rijdt u zo richting Petten. Dit strand is ook bijzonder, want dit is een opgespoten strand. Dit nieuwe strand is nu ruim 400 voetbalvelden groot. 

Rondom de Schoorlse Duinen

De meest voor de hand liggende fietsroute van Schoorl is die van de Schoorlse Duinen. U fietst eigenlijk een rondje om de Schoorlse duinen heen. Op deze fietsroute komt u langs Egmond aan de Hoef, Bergen binnen, Bergen aan Zee, Groet en Schoorl. Deze route brengt u langs de gezellige dorpen, maar ook door het mooie bos en de duinen. Een verzameling van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft. 

Fietsen huren?

Wilt u nou ook binnenkort één van deze routes fietsen? Neem dan zeker contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Neem contact op