Elektrische fiets huren

Met een elektrische fiets gaat u zonder moeite van A naar B

Voor wie een duwtje in de rug kan gebruiken verhuren wij bij Cherrybikes in Schoorl ook elektrische fietsen. 

  • Cherrybikes elektrische fiets huren
  • Ruim assortiment aan fietsen voor elk fietsuitje
  • Stadsfietsen / e-bikes / bakfietsen / mountainbikes / tandems / kinderfietsen
  • Voordelig elektrische fietsen huren in Schoorl

Huur voordelig e-bikes in Schoorl

In Schoorl huurt u een elektrische fiets voor maar €25,- per dag en €125,- voor 5-7 dagen. Een elektrische fiets maakt het gemakkelijker om te trappen, wat fijn is in heuvelachtig terrein zoals de duinen. Wanneer u niet gewend bent aan lange fietstochten, maar toch de omgeving van Schoorl wilt verkennen is een elektrische fiets huren een goede optie.

Fiets zonder moeite door de duinen

Wanneer u een wat beperkte mobiliteit heeft, kunt u met een elektrische fiets toch fietsen in de duinen. Het maakt de fietservaring minder vermoeiend zodat u gewoon kunt genieten van uw fietstocht in Schoorl.

Ook met kinderen huur je een elektrische fiets

Ook als u met kinderen op pad wilt gaan kan een elektrische fiets een goede keuze zijn. Huur een e-bike samen met fietszitjes of een fietskar zodat u uw kinderen gemakkelijker mee kunt nemen zonder dat ze vermoeid raken van de lange fietstocht. 

Kom overal snel en makkelijk op de fiets

Bent u op vakantie in Schoorl? Grote kans dat u uw fietsen niet mee heeft genomen. Wanneer u toch op de fiets de omgeving wilt verkennen, dan kunt u bij Cherrybikes in Schoorl een e-bike huren. Met de fiets kunt u snel overal komen en heeft u geen last van parkeerstress en verkeersopstoppingen. 

Reserveer e-bikes online

Onze elektrische fietsen van het merk Trek met middenmotor worden opgeladen aan u meegegeven en hebben een bereik tot ongeveer 100 kilometer. Gaat u er binnenkort op uit om de prachtige natuur van de Schoorlse Duinen te verkennen? Om een elektrische fiets te huren in Schoorl reserveert u ze gemakkelijk online.

Reserveer nu